2017-04-24 07:09:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Jó ötletek jutnak eszébe

Napi horoszkóp április 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében jár, a Mars kedvező fényszögében. Könnyedén meg tud birkózni a feladatokkal akkor is, ha ez most nehezebbnek látszik, mint egyébként.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az élet egy szokatlanul eseménydús nappal ajándékozza meg, este pedig egy családi veszekedés kellős közepében találhatja magát. Meg se próbáljon a békebíró szerepébe bújni, mert az nagyon rosszul sülhet el.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Olyan vehemenciával veti bele magát a munkába, mint még soha. Fontos lenne, hogy jól építse fel a mai nap tervét, különben túl sok mindenbe kezd bele egyszerre, és végül semmivel sem végez. A Merkúr és az Uránusz különleges beszélgetőpartnereket küld önnek, a beszélgetés tanulságos lesz.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Érzi, hogy valami változás készülődik ön körül, de talán még nem tudja pontosan, mi is lehet az… Az érintettek okkal próbálják titokban tartani, úgyhogy ne faggatózzon, várja ki a dolog végét!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne tervezzen túl sokat mára, ha teheti, akkor maradjon otthon, használja ki a szabad órákat. A nagytakarítás nem csak a környezetét teszi szebbé, az eredmény önt is felvidítja végül! Ne gyűjtögessen, és ne őrizzen felesleges holmikat a lakásában, mert az áttekinthetetlenség sok bosszúságot okoz.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Levegőváltozásra van szüksége. Nagyokat kellene sétálnia a hegyekben. Nem alkalmas a mai nap a tisztázó beszélgetésekre, ezt ne is erőltesse.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remek formában van, aktivitását, ragyogó közérzetét a bolygók állása erősíti. A családban betöltött fontos szerepe is növelheti az önbizalmát. Akár arra is készen állhat, hogy olyan vállalkozásba kezdjen, ami talán kissé kockázatos, de nagyszerű kilátásokkal kecsegteti.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Remekül halad mindennel, és értékes felismerésekre juthat. Ha éppen egyedülálló, akkor feltétlenül menjen este szórakozni, ugyanis a Vénusz még a Halak jegyében áll, és sok lehetőséget ad az ismerkedésre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma azt is elvégezné, ami egyáltalán nem az ön dolga lenne. Ne tegye, mert szép lassan mindenki az ön vállára teszi a saját feladatait is… Nem lenne képes mindegyikkel megbirkózni, és bizony olyan is lehetne közöttük, amihez nem is nagyon ért.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, ám a Nap a Bika jegyében ragyog. Ne kezdjen még bele semmi újba, inkább be kellene fejeznie azt, amit elkezdett, és sajnos félbe kellett hagynia. Olyan emberekkel kerülhet kapcsolatba, akikkel szívesen lesz egy csapatban!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll, de a Nap a Bika jegyében, ez nem ígér éppen ünnepi hangulatot. Nincs sok kedve sehova sem menni, inkább egyedül dolgozna, vagy még azt sem. Vonuljon vissza nyugodtan, pihenjen minél többet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Vénusz még a Halak jegyében áll. Ennek hatására a szép és érzelmes események jobban megindítják, mint máskor, ellenben az apró bosszúságok is jobban felháborítják… Délután nagy előnyt szerezhet magának egy vetélytársával szemben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: